Condiţii de returnare

Legislația românească prevede: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului(valabil pentru ochelari de soare și lentile de contact). Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat(în ambalajul original,cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).
Pentru comenzile de ochelari de soare și lentile de contact clientul va putea solicita returnarea produsului, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, fără penalități și fără invocarea unui motiv. În cazul solicitării unui alt produs se va achita diferența de preț, dacă produsul este mai scump. Zanaoptic va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce clientul a returnat produsul cumpărat inițial. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 14 de zile de la retur.
Produsul va fi returnat în ambalajul inițial, împreună cu factura originală și certificatul de garanție.
Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar clientul va refuza recepția. Consumatorul poate solicita printr-o cerere de retur rambursarea integrală a contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia cu un alt produs similar sau nu. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența.
După finalizarea cererii de retur, și aprobarea acesteia, veți primi un email cu datele de transport și intervalul orar în care agentul firmei de curierat se va prezenta la adresa specificată în comandă. Dacă doriți înlocuirea produsului vă rugăm să specificați numele ochelarilor înlocuitori. Pentru restituirea banilor vă rugăm să ne trimiteți prin email la adresa contact@zanaoptic.ro codul IBAN și numele titularului contului în care doriți să returnăm banii .În cazul plății online banii vor fi returnați în contul din care ați făcut plata.
Comenzile efectuate pe Zanaoptic.ro se pot returna în 14 zile calendaristice cu excepția comenzilor complete de ochelari de vedere.  Taxa de retur este de 18 lei.
Comenzile complete de ochelari de vedere (rame + lentile) nu se pot returna conform OU nr. 34/2014 , art.16, lit.C. Acestea sunt considerate produse finite personalizate conform specificațiilor clientului. Clientul își asumă răspunderea asupra corectituidinii datelor regăsite pe rețetă și confirmă faptul că datele introduse în rețetă sunt corecte și nu sunt mai vechi de un an.

Main Menu